[Avaa/Sulje valikko]

Internet markkinointi

INTERNET MARKKINOINTIIN LIITTYVÄÄ KOULUTUSTA VUONNA 2015!

Kurssit saatavilla kautta Suomen. Tule ja varaa oma koulutustapahtumasi heti! IT-koulutuksen asiantuntijasi, Koulutus- ja konsultointipalvelu KK Mediat

Päivitämme verkkopalveluamme siirtämällä Internet markkinointiin liittyvät artikkelit ja oppaat Hakukonemarkkinointia.fi - palvelumme blogiin. Mikäli artikkeli on jo siirretty, ohjautuu ao. linkki uuteen palveluun.

Johdanto Internet markkinointiin
Mainonta ja markkinointi ovat menestyksen avain myös Internetissä. Tämä artikkelisarja esittää erilaisia näkökulmia online markkinointiin ja pyrkii luomaan pohjaa uusille ideoille lukijan päässä.
Markkinoinnin tehostaminen
Markkinoinnin tehostamista ei voi koskaa painostaa liikaa. Markkinointiponnisteluilla palveluun saadaan uusia ideoita, kohteita ja myös käyttäjiä. Tämä artikkeli käy lävitse perinteiset markkinointikanavat ja niiden hyödyntämistavat online markkinoinnissa.
Hakukoneoptimointi (SEO)
Hakukoneet ovat nykyisin Internet markkinoinnin tehokkaimpia vaikutuskeinoja. Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on parantaa sivuston löydettävyyttä hakukoneissa ja siten tuoda sivustolle lisää kävijöidä.
Kumppanuusohjelmat
Kumppanuusohjelmat (affiliate marketing) ovat vallanneet Internet markkinointia ja palveluita pala-palalta. Tämä artikkelisarja vastaa kysymyksiin kuten mitä kumppanuusohjelmat ovat? Mikä on niiden merkkitys kumppanille ja kumppanuusyrittäjälle? Olisiko kumppanuusohjelmasta mahdollisesti apua verkkopalveluni markkinoinnissa? Kuinka paljon rahaa kumppanuusohjelmilla voi tehdä?
Kumppanuusohjelmat 2: Kuinka ansaita rahaa kumppanuusohjelmilla.
Kumppanuusohjelmat artikkelisarjan jatko-osassa käymme läpi oman kumppanuusohjelman pystyttämiseen liittyviä tekijöitä sekä tapoja parantaa ohjelmista saatavaa tuottoa sekä kumppanin että yrittäjän silmin katsottuna.
Kumppanuusohjelmat 3: Casestudy 2kmediat.com
Oletko koskaan miettinyt miten oman verkkopalvelumme kaltaiset sivustot suunnittelevat ja toteuttavat päätöksiä mitä mainoksia verkkopalvelussa näytetään ja millä perustein niiden sijainti ja ilmeneminen päätetään. Tämä artikkeli on real-life casestudy omasta verkkopalvelustamme.
Kumppanuusohjelmat 4: Verkkomainonnan katkeran suloinen todellisuus
Kumppanuusohjelmia esittelevan casestudyn yhteenveto - miten paljon kumppanuusohjelmat tuottivat, kuinka se ansaittiin ja minkälainen maku kokonaisuudesta jäi.

2kmediat.com, ©2000 - 2015 Koulutus- ja konsultointipalvelu KK Mediat.
Tekijänoikeuksia koskeva tiedonanto | Tietosuojalausunto | Sivukartta