[Avaa/Sulje valikko]

PHP-opas

PHP KOULUTUSTA VUONNA 2015!

Kurssit saatavilla kautta Suomen. Tule ja varaa oma koulutustapahtumasi jo tänään. IT-koulutuksen asiantuntijasi, Koulutus- ja konsultointipalvelu KK Mediat

Johdatus PHP:n ja PHP kielen maailmaan
PHP on helppo ja tehokas palvelinpuolen ohjelmointikieli, joka on erityisen suosittu etenkin Linux-alustalla. Tämä artikkeli avaa PHP-sarjan esittelemällä PHP kielen yleisiä piirteitä sekä esittää syitä miksi PHP:stä on tullut niin suosittu lyhyessä ajassa.
PHP:n asennus
Vaikka PHP:n valtaympäristöä onkin ensisijaisesti POSIX-maailma (Linux, Unix ym), on PHP:n asentaminen myös Windowsin ympäristöön mahdollista ja kohtalaisen helppoa. Tämä artikkeli käy läpi kolme keskeisintä asennusprosessia Windows-koneelle asennetuille palvelimille (Microsoft IIS, Apache ja Omni Httpd).
PHP:n syntaksi
Tämä artikkelisarja keskittyy käymään lävitse PHP:n syntaksia sekä sen oikean tyylin valitsemista juuri sinulle.
PHP:n tietotyypit
PHP tietotyypit tuovat esille vahvasti sekä ASP:stä että Javasta tuttuja ominaisuuksia. Tämä artikkelsarja keskittyy esittelemään PHP:n tietotyyppejä sekä niiden käyttämistä.
PHP:n ohjausrakenteet
Eräs olennaisista asioista ohjelmoinnissa on suorituksen hallinta ohjausrakenteiden avulla. Ohjausrakenteiden avulla voidaan luoda sääntöjä, joiden avulla suoritusta ja lopputulosta voidaan säädellä.
PHP:n funktiot
Funktioiden avulla saadaan koodiin rakennettua suorituksellisesti itsenäisiä lohkoja, jotka voidaan sitoa hoitamaan vain tiettyä kokonaisuutta tai toimimaan osana kokonaisuutta. PHP sisältää paljon valmiita, sisäänrakennettuja funktioita, mutta tämän lisäksi ohjelmoija voi tarvittaessa luoda omiakin funktioita.
PHP ja tietokannat
Tämä artikkeli tarkastelee PHP:n käyttämistä tietokantojen yhteydessä. Tarkastelun alla ovat perinteinen ODBC-pohjainen yhteys että MySQL.
Keskeisimmät MySQL funktiot
Listaus ja esimerkkejä keskeisimmistä MySQL-tietokannan hallintaan suunnatuista funktioista PHP 4-alustalla.

2kmediat.com, ©2000 - 2015 Koulutus- ja konsultointipalvelu KK Mediat.
Tekijänoikeuksia koskeva tiedonanto | Tietosuojalausunto | Sivukartta