Koulutus- ja konsultointipalvelu KK Mediat

Koulutus- ja konsultointipalvelu KK Mediat

Koulutus ja kurssit

Valitse kurssiKoulutustarjontamme sisältää noin 30 erilaista kurssia suosituimmista teknologioista ja työkaluista. Useimmista aiheista on saatavilla sekä peruskursseja että kokeneemmille käyttäjille suunnattuja jatkokoulutuksia. Jokaisen kurssin sisältöä voidaan myös räätälöidä vastaamaan asiakaskohtaisia toiveita.

Kaikki koulutuksemme järjestetään asiakaskohtaisesti, eli sinun tarvitse miettiä missä ja milloin koulutus järjestetään vaan kouluttajamme tulee paikan päälle yritykseesi/yhteisöösi etukäteen sovittuna ajankohtana.

Kurssit ovat saatavilla kaikkialla Suomessa, ja erityissopimuksesta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Vuosittain järjestämme koulutuksia kymmenillä paikkakunnilla; näistä keskeisimpinä Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Vaasa ja Oulu.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä jättämällä yhteydenottopyyntö, tai soita 044 292 5470. Voit myös tutustua tarjolla olevaan kurssivalikoimaan.

Kurssilistaus - 2014

Alla oleva listaus esittelee suosituimmat kurssimme ja niiden oletusarvoisen asiasisällön. Jos et löydä etsimääsi tuotetta / teknologiaa kurssivalikoimastamme tai kurssin asiasisältö ei vastaa toiveitasi, ole hyvä ja ota yhteyttä soittamalla 044 292 5470, tai täytä yhteydenottolomake. Kaikki tarjoamamme koulutuspalvelut ovat räätälöitävissä asiakaskohtaisia toiveita vastaaviksi.

Adobe Creative Suite-koulutusta

Huom! Adobe tuotteiden koulutusten asiasisältö on suunnattu CC-versiolle. Kurssien sisältö on suurelta osin yhteensopiva / sovellettavissa myös aiempien versioiden (CS6,CS5 jne) kanssa. Jos olet epävarma soveltuuko koulutus tarpeisiisi, ota yhteyttä (tai soita 044 292 5470) ja kysy lisätietoja.

Microsoft Office-koulutusta

Huom! Microsoft Office kurssien asiasisältö on suunnattu Office 2013 ja 2010-versioille. Kurssien sisältö on osin yhteensopiva / sovellettavissa myös aiempien versioiden kanssa. Jos olet epävarma soveltuuko koulutus tarpeisiisi, ota yhteyttä (tai soita 044 292 5470) ja kysy lisätietoja.

Kotisivukoulutusta

Clientside web-teknologioiden koulutusta

Serverside web-teknologioiden koulutusta

Palvelintuotteiden koulutusta

Online mainonnan ja markkinoinnin koulutusta